Overblik: Disse erhvervspolitiske lovforslag er regeringen på vej med

Lov om ekstraskat for visse koncernenheder, lov om CO2-afgifter og ændring er årsregnskabsloven. Der bliver nok at se til på det erhvervspolitiske område i det netop påbegyndte folketingsår. Altinget har samlet et overblik over hvilke lovforslag og redegørelser, som regeringen planlægger at fremsætte i folketingsåret. 

Erhvervsminister Morten Bødskov (yderst til venstre) ankommer til Christansborg Slotskirke forud for Folketingets åbning tirsdag. Der er 13 lovforslag og to redegørelser på Morten Bødskovs ressortområde i regeringens lovprogram. 
Erhvervsminister Morten Bødskov (yderst til venstre) ankommer til Christansborg Slotskirke forud for Folketingets åbning tirsdag. Der er 13 lovforslag og to redegørelser på Morten Bødskovs ressortområde i regeringens lovprogram. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Der bliver nok at holde øje med for dansk erhvervsliv i dette folketingsår. 

I forbindelse med åbningen af Folketinget tirsdag er regeringens lovprogram for folketingsåret kommet ud, og det indeholder en række lovforslag på det erhvervspolitiske område. 

I lovprogrammet varsles blandt andet en ændring af konkurrenceloven, en ændring af årsregnskabsloven samt en ændring af aktiesparekontoloven og aktieavancebeskatningsloven.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00