Se listen: Dansk Erhverv fremhæver 25 kvindelige iværksættere

25 kvindelige iværksættere er kåret af Dansk Erhverv for at være særligt bemærkelsesværdige. "Der er også fortsat store barrierer for kvindelige iværksættere, særligt på kapitalmarkedet," lyder det fra topchefen i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen.

Jasmina Pless er chef for iværksætterpolitik i Dansk Erhverv og en del af juryen, der udnævner de 25 mest bemærkelsesværdige kvindelige iværksættere i 2023.
Jasmina Pless er chef for iværksætterpolitik i Dansk Erhverv og en del af juryen, der udnævner de 25 mest bemærkelsesværdige kvindelige iværksættere i 2023.Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

Selvom nystartede virksomheder med kvindelige stiftere får en lille bid af investeringerne i Danmark - 0,1 procent - er der alligevel flere kvindelige idémagere, der har udmærket sig. 

Dansk Erhverv har i hvert fald kåret årets 25 mest bemærkelsesværdige kvindelige iværksættere.

"Der er behov for en iværksætterkultur i Danmark, hvor det ikke er iværksætterens køn, der er afgørende for virksomhedens succes, men snarere en kultur, hvor alle idérige danskere i højere grad har mod på at starte deres egen virksomhed," lyder det fra administrerende direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00