Parlamentet#32: De alternative Europa-kandidater

PODCAST: Alternativet og Enhedslisten stiller for første gang op til Europaparlamentsvalget. De vil forsøge at komme igennem med en alternativ europapolitik. Hvad det er, er de to spidskandidater, Rasmus Nordqvist og Nikolaj Villumsen, ikke helt enige om.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Der er mindre end et år til, at der skal stemmes til Europaparlamentsvalget i maj 2019.

Derfor var der allerede på Folkemødet fokus på de nye kandidater, der stiller op - også på Altingets hotel i Allinge.

Her var de to nye drenge i EU-klassen på besøg - Enhedslistens Nikolaj Villumsen og Alternativets Rasmus Nordqvist. Partier der ikke tidligere har stået på stemmesedlen til valget til Europa Parlamentet.

Altinget: Parlamentets vært, Thomas Lauritzen, modererede debatten imellem de to, hvor de to kandidater bl.a. fortalte om, hvad deres alternative Europa-politik går ud på. Det interview kan du høre i dagens særudsendelse af podcasten.

Din vært er i denne omgang Henrik Axel Buchter.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Forrige artikel Parlamentet#31: Europas ledere ruster sig til den næste skideballe fra Trump Parlamentet#31: Europas ledere ruster sig til den næste skideballe fra Trump Næste artikel Parlamentet#33: Danmark og Europa efter Brexit Parlamentet#33: Danmark og Europa efter Brexit
Ugens EU-podcast: Bliver det britiske parlament nødt til at udskyde Brexit?

Ugens EU-podcast: Bliver det britiske parlament nødt til at udskyde Brexit?

PARLAMENTET#50: Theresa Mays Brexit-aftale faldt med et brag i Westminster, men dagen efter overlevede hun en mistillidsafstemning. Nu skal premierministeren prøve at samle et dybt splittet parlament, der måske slet ikke kan enes om noget før exit-datoen 29. marts. Vi går i dybden og ser på EU’s reaktioner i denne uges europæiske podcast.