Podcast: Tre overlevelsesstrategier for de europæiske socialdemokrater

AJOUR: Europas socialdemokrater nyder ikke længere samme opbakning, som de tidligere gjorde. I dagens udsendelse ser Altinget Ajour på strategierne for det engelske, svenske og danske socialdemokrati.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

For flere af Europas socialdemokratier er magten meget langt væk. I Holland og Frankrig er opbakningen til partierne nede under ti procent.

Tidligere stod lederne fra de partier ellers i spidsen for deres respektive lande, og for bare 25 år siden var EU præget af langt flest socialdemokratiske stats- og regeringschefer. Men sådan er det ikke længere.

Mette Frederiksen genvandt magten med sin strategi i Danmark, men hvilke strategier arbejder andre socialdemokratier i Europa under?

Det ser Altinget Ajour på i dagens udsendelse, hvor politisk kommentator, Erik Holstein, er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Ugens Europa-podcast: Er de gode nok? Kom til eksamen med EU’s nye chefer Ugens Europa-podcast: Er de gode nok? Kom til eksamen med EU’s nye chefer Næste artikel Ugens EU-podcast: Præsident Macron får en lussing af Europa-Parlamentet Ugens EU-podcast: Præsident Macron får en lussing af Europa-Parlamentet