Anne Honoré Østergaard
 spørger 
Simon Kollerup

Anne Honoré Østergaard (V) spørger erhvervsministeren, Simon Kollerup, om at forholde sig til hele den praktiske problemstilling, hvorefter Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen forud for hvert enkelt indgreb skal opfordre etableringslandet til at træffe foranstaltning

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 146, Spørgsmål 22
Det fremgår af erhvervsministerens besvarelse af L 146 - spørgsmål 9, at ministeren anerkender, at hver enkelt håndhævelsesforanstaltning i henhold til lovforslaget kræver notifikation af afsenderlandet samt Kommissionen. Erhvervsministeren bedes forholde sig til hele den praktiske problemstilling, hvorefter Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen forud for hvert enkelt indgreb skal opfordre etableringslandet til at træffe foranstaltning og, hvis etableringslandet undlader at træffe foranstaltning eller foranstaltningen ikke er tilstrækkelig, at orientere Kommissionen og etableringslandets myndighed om, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen selv har til hensigt at træffe en foranstaltning, jf. e-handelsdirektivets artikel 3, stk. 4, litra b, herunder hvor lang tid der forventes at gå i hvert konkret tilfælde, fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens beslutning om at bringe en foranstaltning i anvendelse til foranstaltningen rent faktisk kan håndhæves over for tjenesteudbyderen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00