Find din fond: Her går det bedst og værst med kønsfordelingen i bestyrelsen

Hvor mange kvinder er der i fondsbestyrelserne, og hvilke personer sidder hvor? Klik rundt i grafikkerne og få overblikket her.

Tre ud af fem medlemmer af A.P. Møller Fonden er kvinder, herunder formanden, Ane Mærsk McKinney Uggla. Kvindelige bestyrelsesformænd er dog stadig en sjældenhed i de største erhvervsdrivende fonde. (Arkivfoto)
Tre ud af fem medlemmer af A.P. Møller Fonden er kvinder, herunder formanden, Ane Mærsk McKinney Uggla. Kvindelige bestyrelsesformænd er dog stadig en sjældenhed i de største erhvervsdrivende fonde. (Arkivfoto)Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Mikala Satiya RørbechCindy Shummontien Green

Hvem har den mest lige kønsfordeling, hvem har den skæveste, og hvor sidder folk som Christine Antorini, Eivind Kolding og Birgitte Possing i fondsbestyrelsen?

Gå på opdagelse i grafikkerne herunder, hvor Altinget har kortlagt sammensætningen af bestyrelserne i de 25 største erhvervsdrivende fonde fordelt på personer og køn. 

Grafikkerne er interaktive, så husk at bruge muligheden i højre hjørne af grafikken til at få personerne fordelt på fonde. Hold musen henover hver prik i grafikken for at se personens navn.

Altinget logoFonde
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fonde kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00