Analyse af 
Chris Lehmann

Her er tre store opgaver, Egelund skal klare i 2024

I 2024 skal Christina Egelund (M) fortsætte regeringens reformspor for uddannelser og forberede store EU-forhandlinger, som skal rulle fra 2025.

Efter et travlt 2023 bliver der ikke skruet ned for arbejdsmængderne for uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund (M)<br>
Efter et travlt 2023 bliver der ikke skruet ned for arbejdsmængderne for uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund (M)
Foto: Liv Latricia Habel/Ritzau Scanpix
Chris Lehmann

Efter et travlt første år som minister venter der i 2024 både flere reformer og intens forberedelse til store forhandlinger i forbindelse med Danmarks EU-formandskab i Christina Egelunds (M) Uddannelses-og Forskningsministerie.

Efter at have landet en af regeringens første store aftaler i kandidatreformen, er der planlagt en reform af professionsuddannelserne.

Vi ved ikke meget om regeringens tanker endnu, ud over, at den vil løse problemet med dalende optag på de fire centrale velfærdsuddannelser, og at den også gerne ser flere internationale studerende på professionshøjskoler og erhvervsakademier.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00