Carl Holst-rådgiver uden Christiansborg-erfaring

Fredag fandt forsvarsminister Carl Holst frem til hvem han vil have ved sin side som særlig rådgiver. Det der i folkemunde kaldes en spindoktor. Valget er faldet på 44-årige Christian Ingemann Nielsen, der er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Han har tidligere blandt andet været Erhvervs- og nyhedsredaktør på Jyske Medier A/S og freelancer med speciale i erhvervsstof. Senest har han været ansat som presserådgiver for direktionen i Region Syddanmark. På sin LinkedIN-profil kalder Ingemann Nielsen sig for presserådgiver og personlig assistent for Carl Holst. Holst kommer jo som bekendt fra posten som regionsrådsformand i Region Syddanmark.

Kilder, som nytkampfly.dk har talt med over de seneste uger, vurderede samstemmende, at Carl Holst mest af alt havde brug for en rådgiver, der kendte det parlamentariske game på Christiansborg og som kunne hjælpe ham med at holde styr på forligspartierne, ved hele tiden at sørge for, at de følte sig inddraget og hørt. Og en, der kunne holde kontakten til de mange andre stakeholdere på forsvarsområdet så som fagforeninger og eksperter.

Login

 • Anmeld

  Tom Petersen

  Måske er det IKK hr. Holst som har valgt.

  Der kan dog siges én god ting om hr. Holst: så vidt jeg husker var han med til at indføre civile akutlægehelikoptere, ell. husker jeg fejl.
  Måske var det også ham der slog et slag for "Cross-Border" med samarb. DA-TY akutlægehelikoptere DRF-DLA (DanskLuftambulance) Så han ved da lidt om "flyvning" kanske. go wkend Tom.P

 • Anmeld

  Steen Morthorst

  Tror det er en god ide med en presse-vant spindoktor, syntes der mangler "lidt" i Holst’s fremtoning/udtalelser i pressen :-)

 • Anmeld

  Cphmoose

  Og den 21 august skrev Andreas at manden kaldte sig personlig assistent.
  Og sådan en må man ikke have. Er det ikke fantastisk at vi overså problemet?

  Jeg synes det er synd for Holst. Tænk at ansætte en særlig rådgiver som enten ikke kender de formelle regler for presse arbejde udført af embedsmænd? Eller som er så ligeglad med reglerne at han skrive dem på sit visitkort.

  Cphmoose