Peder Hvelplund
 svarer 
Magnus Heunicke

Peder Hvelplund (EL) spørger sundhedsministeren, Magnus Heunicke, om ministeren vil stille ændringsforslag om at dele lovforslaget i tre dele om henholdsvis vaccinationsindsats, databeskyttelse og patienterstatning

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 147, Spørgsmål 1
Vil ministeren stille ændringsforslag om at dele lovforslaget i tre dele om henholdsvis vaccinationsindsats, databeskyttelse og patienterstatning, og vil ministeren i benægtende fald yde teknisk bistand til et sådant ændringsforslag?

Svar fra fredag den 13. maj 2022
”Vil ministeren stille ændringsforslag om at dele lovforslaget i tre dele om henholdsvis vaccinationsindsats, databeskyttelse og patienterstatning, og vil ministeren i benægtende fald yde teknisk bistand til et sådant ændringsforslag?” Svar:

Ja, som oplyst under 1. behandlingen af lovforslaget den 8. april 2022 agter jeg at fremsætte et ændringsforslag om deling af lovforslaget i tre dele om henholdsvis vaccinationer, databeskyttelse og patienterstatning. Ændringsforslaget vil blive fremsat inden udvalgets frist for ændringsforslag i tidsplanen for lovforslaget.
0:000:00