Karina Adsbøl
 svarer 
Mattias Tesfaye

Karina Adsbøl (DD) spørger børne- og undervisningsministeren, Mattias Tesfaye, om ministeren vil redegøre for tidsplanen for den nævnte kortlægning og samtidig svare på, hvornår resultaterne forventes at være tilgængelige for Folketinget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 18, Spørgsmål 2
Ministeren oplyste ved 1. behandlingen, at ministeren har taget initiativ til at få kortlagt omfanget af selvcensuren i folkeskolerne. Vil ministeren redegøre for tidsplanen for den nævnte kortlægning og samtidig svare på, hvornår resultaterne forventes at være tilgængelige for Folketinget?

Svar fra mandag den 22. maj 2023
Regeringen vil igangsætte en undersøgelse af omfanget af selvcensur blandt lærere i grundskolen og gymnasiet. Vi vil snarest muligt indkalde relevante parter til en drøftelse af undersøgelsens fokus.

Først når denne drøftelse er gennemført, og fokus for undersøgelsen er fastlagt, kan Børne- og Undervisningsministeriet mere konkret fastsætte rammerne for undersøgelsen, herunder en tidsplan for arbejdet. 22. maj 2023 Sagsnr.: 23/0972
0:000:00