Louise Schack Elholm
 svarer 
Morten Bødskov

Louise Schack Elholm (V) spørger skatteministeren, Morten Bødskov, om en status på, hvor mange af de 250 forudsatte nye kontrolmedarbejdere i 2020, der indtil nu netto er ansat

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 206, Spørgsmål 270
Vil ministeren give en status på, hvor mange af de 250 forudsatte nye kontrolmedarbejdere i 2020, der indtil nu netto er ansat?

Svar fra tirsdag den 27. oktober 2020
Skattestyrelsen har primo oktober ansat ca. 160 kontrolmedarbejdere til de nye stillinger på kontrolområdet som en del af de aktiviteter, der indgår i første etape af regeringens reform af skattekontrollen. En del af disse medarbejdere er dog allerede ansat i Skattestyrelsen på andre områder, og til deres stillinger skal der derfor som hovedregel rekrutteres nye medarbejdere.

Skattestyrelsen forventer at have besat de resterende stillinger omkring årsskiftet. I det omfang eksisterende medarbejdere besætter disse stillinger, vil der løbende blive rekrutteret til de tilbageværende ledige stillinger.

0:000:00