Om Altinget Hovedstaden

OM OS: Her får du nyheder, baggrund, debat og ikke mindst overblik over de politiske processer i København og Hovedstaden. Altinget Hovedstaden dækker både arbejdet på Rådhuset tæt og tager debatten om fremtidens hovedstad.

På Altinget Hovedstaden tager vi København alvorligt. Hovedstaden er hjem for omtrent hver femte dansker, og stort set alle danskere har et forhold til den. Derfor fortjener den et dedikeret medie, der kan danne rammerne for debatten om fremtidens by.

Hovedfokus er på Københavns Rådhus, hvor vi følger arbejdet i Borgerrepræsentationen og de syv forvaltninger helt tæt. Vi retter blikket mod den politiske substans og har mindre fokus på personsager. Blandt de vigtigste områder er byudvikling, vilkår for erhvervslivet, skole- og pasningsområdet og Københavns klimaindsats. Dækningen omfatter også sager, der går på tværs af hovedstadsområdet og de mange kommuner i regionen.

Ud over konkrete politiske sager er Altinget Hovedstaden hjem for debatten om, hvordan hovedstaden skal udvikle sig i et længere perspektiv. Det dækker både over historier om store infrastrukturinvesteringer og debatter om den demokratiske indretning af arbejdet på Rådhuset.

Endelig giver vi læserne overblik over de politiske processer. Vi udvælger og publicerer de mest interessante spørgsmål og svar fra både Borgerrepræsentationen og Folketinget, laver en politisk kalender med møder, receptioner og andre vigtige begivenheder og skriver selvfølgelig navnenyheder om de centrale personer i og omkring københavnsk politik. 

Udgivelser
Altinget Hovedstaden udkommer som nyhedsbrev fire gange om ugen. Mandag har vi fokus på overblik over både den kommende og forgangne uge, mens vi tirsdag og fredag primært bringer nyheder, baggrund og analyse. Onsdag kommer vi med et debatnyhedsbrev, hvor fokus fortrinsvis er vores temadebatter, hvor vi inviterer en række aktører til at debattere et aktuelt emne.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, debatindlæg eller kalenderbegivenheder, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Kasper Kaasgaard, redaktør
Rasmus Straka, debatredaktør 

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk 
Har du spørgsmål til dit abonnement, så skriv til adm@altinget.dk 

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Hovedstaden, så kontakt Altinget Annoncer på annonce@altinget.dk