Peter Kofod
 spørger 
Peter Hummelgaard

Hvilke konsekvenser har det for sagsbehandlingstiden i landets andre politikredse, nu man bruger andre politikredse til at dække Københavns Byret og i Retten på Frederiksberg?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Retsudvalget, Spørgsmål 985

Vil ministeren oplyse, hvilke konsekvenser det har for sagsbehandlingstiden i landets andre politikredse, nu man bruger andre politikredse til at dække Københavns Byret og i Retten på Frederiksberg som nævnt i artiklen ”I 2020 blev han sigtet for hashsalg - tre år senere venter han stadig på sin dom. Mangel på anklagere har på to måneder ført til 193 aflyste retsmøder i København og på Frederiksberg.” på www.TV2kosmopol.dk, den 13. maj 2024?

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024