Flemming Steen Munch
Svar til 

Svar til Munch: Skøjtebane på Genforeningspladsen kræver flere penge

Spørgsmål fra Rådhuset oprettes på basis af Københavns Kommunes database over de spørgsmål, der stilles af Borgerrepræsentationens medlemmer og besvares af kommunens borgmestre. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

2021-0038317-1

Flemming Steen Munch (V) spørger 2. februar Kultur- og Fritidsforvaltningen:

Med Budget 2021 blev aftaleparterne enige om at igangsætte planlægningen af en ny skøjtebane på Genforeningspladsen. Midlerne finansieres ved en omdisponering af en eksisterende bevilling til Genforeningspladsen til Byggeri København.

1. Hvad er status på projektet?
2. Udestår der et merfinansieringsbehov for, at banen i givet fald kan stå klar, idet der med B2021 udelukkende er tale om en planlægningsbevilling?

Svar fra mandag den 8. februar 2021

Kultur- og Fritidsforvaltningen svarer Flemming Steen Munch (V) 8. februar:

1. Hvad er status på projektet?
Med Budget 2021 blev der afsat en planlægningsbevilling og planlægningsfasen blev igangsat umiddelbart herefter. Kultur- og Fritidsforvaltningen er i samarbejde med Byggeri København ved at udarbejde et budgetnotat om en anlægsbevilling til skøjtebanen til forhandlingerne om Overførselssagen 2020/2021.

2. Udestår der et merfinansieringsbehov for, at banen i givet fald kan stå klar, idet der med B2021 udelukkende er tale om en planlægningsbevilling?
I planlægningsfasen afdækkes projektets udformning, tekniske udfordringer og økonomi. Finansieringen af etablering af et anlæg sker normalt med en efterfølgende anlægsbevilling. Det betyder, at der udestår et merfinansieringsbehov, hvis der skal etableres en skøjtebane på Genforeningspladsen, da den nævnte omdisponering alene finansierede planlægningsfasen

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00