Ulveman & Børsting mister topchef efter kun et år

Efter kun godt et år stopper Bastian Schneider som managing partner i kommunikations- og public affairs-bureauet Ulveman & Børsting uden at have nyt job på hånden.

Rasmus Nielsen

Bastian Schneiders tid hos rådgivningsselskabet Børsting & Ulveman er slut i denne omgang.

”Efter lidt over et års arbejde har jeg gjort det, jeg skulle, og jeg synes derfor, det er det rette tidspunkt at stoppe op og mærke efter, hvad der skal være mine næste skridt,” skriver Bastian Schneider på platformen LinkedIn.

Stiftende partner i selskabet Mikael Børsting kvitterer med ordene:

"Kæmpe fornøjelse, Bastian. Heldigvis kommer vi til at se meget mere til hinanden. Tak for indsatsen og din behagelige personlighed."

Bastian Schneider roser på sin side den tidligere arbejdsplads og håber, at han har gjort en positiv forskel - om muligt:

”Det har været svært i et firma med så stærke medarbejdere og partnere,” skriver han og føjer til:

"Jeg tiltrådte i sin tid som husets første CFO og har sammen med partnergruppen været med til at professionalisere virksomheden og gøre klar til det næste vækstspring. Fundamentet er stærkt, så jeg har mest pudset facaden og luget lidt i bedene."

Den 38-årige cand.scient.pol. Bastian Schneider har desuden en fortid som personlig rådgiver for Anders Fogh Rasmussen (V) efter dennes tid som Nato-generalsekretær samt som rådgiver for Dan Jørgensen (S), mens den nuværende minister sad i Europa-Parlamentet samt som økonomidirektør i selskabet Grød gennem fem år.

Han oplyser, at han ikke har et nyt job på hånden, men at det ikke gør ham nervøs:

”Skræmmende på den helt rigtige måde. Jeg har gennem årene været så heldig at arbejde sammen med dygtige mennesker indenfor iværksætteri, strategi, ledelse, forretningsudvikling, finans, kommunikation og public affairs. Jeg har lært en masse, ikke mindst om mig selv. Jeg synes, jeg har noget at bidrage med som leder og som bestyrelsesmedlem. Jeg drømmer om, hvad AI og tech kan gøre for økonomifunktionen og virksomhedsdrift i øvrigt. Og jeg har en stærk drivkraft efter at skabe udvikling og fed energi."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bastian Schneider

Fhv. managing partner, Ulveman & Partners, fhv. økonomidirektør, Grød
Cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2013), BA fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024