Om  
Mads Brenøe

Souschef i Venstres pressetjeneste skifter til Danmarks Naturfredningsforening

Mads Brenøe bliver ny programleder for et grønt projekt i Danmarks Naturfredningsforening efter godt fem år i Venstres pressetjeneste. 

Mads Brenøe har været souschef i Venstres pressetjeneste siden 2021, nu skal han være projektleder for nyt grønt initiativ i Danmarks Naturfredningsforening. Foto: Mathias Aaen 
Mads Brenøe har været souschef i Venstres pressetjeneste siden 2021, nu skal han være projektleder for nyt grønt initiativ i Danmarks Naturfredningsforening. Foto: Mathias Aaen 
Jonas Wiinblad Overgaard

Mads Brenøe forlader Venstres pressetjeneste for at stå i spidsen for et nyt grønt initiativ i Danmarks Naturfredningsforening. 

Det fortæller han i et interview med Altinget.

Grønt Ungdomsakademi, som det nye initiativ hedder, er et projekt, som henvender sig til ungdomspartier med det formål at øge viden på det grønne område for fremtidens magthavere. 

Akademiet er skabt på initiativ fra Danmarks Naturfredningsforening, Dyrenes Beskyttelse og Rådet for Grøn Omstilling.

Læs også

Mads Brenøe, der bliver programleder for projektet, forklarer, at målet er, "at de unge skal blive bedre fagligt klædt på til at deltage i debatterne".

”Uanset, hvilken politisk overbevisning, man måtte have, er der i den grad brug for solide og politiske svar på, hvordan vi skal gennemføre den grønne omstilling,” siger han til Altinget.

Det nye akademi starter dets aktiviteter i løbet af efteråret.

Mads Brenøe har været souschef i Venstres pressetjeneste siden 2021, men han har også haft stillinger som presserådgiver og politisk assistent. Samtidig har han en fortid i Venstres ungdomsparti, VU.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mads Brenøe

Politisk chefrådgiver og projektleder, Danmarks Naturfredningsforening
Cand.soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse (Københavns Uni. 2017)

0:000:00