Om  
Michael Melchert

LA i Albertslund vælger spidskandidat

Liberal Alliance i Albertslund har genvalgt spidskandidaten fra 2013, Michael Melchert, og håber på at opnå valg til byrådet til november.

Kiki Qvistgaard

Michael Melchert er genvalgt som LA's spidskandidat i Albertslund Kommune. Han var også spidskandidat for partiet i 2013, hvor partiet dog ikke opnåede stemmer nok til at komme i byrådet.

Det skriver Nyt om Nordsjælland.

Michael Melchert er uddannet erhvervsøkonom og arbejder med ledige i kommunalt regi. Han har desuden været tilknyttet Forsvaret i mere end 20 år. 

44-årige Michael Melchert er foruden at være spidskandidat til kommunalvalget også folketingskandidat for LA. Han stillede op til Folketinget første gang i 2015. 

Ud over Michael Melchert opstiller Liberal Alliance i Albertslund den 22-årige universitetsstuderende Carl Andersen, som er tidligere byrådsmedlem for partiet i Vejen Kommune, og 27-årige Andreas Sklander Larsen fra Albertslund Syd, der til dagligt er folkeskolelærer, samt den 36-årige vinhandler Daniel Fink.

LA havde et godt folketingsvalg i Albertslund Kommune for to år siden, og partiet håber derfor på, at fremgangen vil give dem en plads i byrådet efter kommunalvalget i november. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Melchert

Fhv. folketingskandidat (LA)
BA. HA (RUC)

0:000:00