Om  
Eik Møller

Eik Møller er ny kommunaldirektør i Ballerup

44-årige Eik Møller tiltræder 1. april i stillingen som ny kommunaldirektør i Ballerup Kommune.

Minna Møbjerg Stevnhoved

Eik Møller tiltræder som kommunaldirektør i Ballerup Kommune 1. april og bliver således øverste ansvarlig for omkring 4.500 ansatte i kommunen. Han har siden 2012 siddet som medlem af direktionen i kommunen med ansvar for børne- og skoleområdet.

Borgmester Jesper Würtzen (S) er glad for ansættelsen: ”Ballerup Kommune er i fuld gang med at skabe fremtidens Ballerup med værdifulde relationer til borgerne og en styrket dialog med virksomhederne. Vi arbejder på at gøre Ballerup Kommune til et endnu bedre sted at bo, leve og arbejde. Jeg er sikker på, at vi med valget af Eik Møller fortsætter denne udvikling.”

Eik Møller har desuden siddet som formand for Børne- og Kulturchefforeningen, en stilling, han fratræder i forbindelse med sit nye job.

Han erstatter Anders Agger, som har været kommunaldirektør siden 2006, og som fratræder grundet udløb af åremålsansættelse.

Eik Møller er uddannet pædagog og har efterfølgende suppleret med blandt andet en Master of Public Governance, som han afsluttede i 2013.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Eik Møller

Kommunaldirektør, Ballerup Kommune, formand, Kommunaldirektørforeningen, medlem, Dataetisk Råd
pædagog (Højvangseminariet 1998), diplomuddannelse i ledelse (DPU 2001 og Forvaltningshøjskolen 2005), MPG (CBS 2013), Strategisk Byledelse, DAC/Real Dania, hold 7

0:000:00