Søren Egge Rasmussen
 svarer 
Lea Wermelin

Søren Egge Rasmussen (EL) spørger miljøministeren, Lea Wermelin, om fremsendelse ministerens svar til Holbæk Kommunes borgmester angående kommuners mulighed for at foretage en helhedsvurdering ved ansøgninger om udvidelse af husdyrproduktion

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 113, Spørgsmål 3
Vil ministeren oversende sit svar til Holbæk Kommunes borgmester angående kommuners mulighed for at foretage en helhedsvurdering ved ansøgninger om udvidelse af husdyrproduktion?

Svar fra onsdag den 3. juni 2020
Hermed oversendes svar fra miljøministeren til Holbæk Kommunes borgmester Christina Krzyrosiak Hansen samt Miljø- og Fødevareministeriets svar på Holbæk Kommunes ansøgning vedr. udfordringsretten.

Det bemærkes herudover, at miljøministeren tidligere har besvaret MOF alm. del spm. 689 stillet af Zenia Stampe den 5. marts 2020, hvor ministeren blev bedt om at kommentere pressemeddelelsen ”Mere indflydelse på husdyrsager” fra Holbæk Kommune den 24. februar 2020.

Lea Wermelin / www.mfvm.dk
0:000:00