Kommissions-arbejdsgrupper ikke på plads

KOMMISSION: Natur- og Landbrugskommissionens arbejdsgrupper falder tidligst på plads i begyndelsen af april. Økonomi, natur og miljø, klima og markedsmuligheder kan blive fokusområder.
Per Bang Thomsen

Vi overvejer i øjeblikket, hvordan grupperne skal organiseres og hvad de hver især skal fokusere på. Målet er, at de skal belyse de områder, hvor der enten mangler viden, eller hvor vi skal have afklaret faglige diskussioner.

Jørn Jespersen
Formand for Natur- og Landbrugskommissionen
De arbejdsgrupper, der skal komme med indspark til Natur- og Landbrugskommissionen, er ikke faldet på plads endnu. Det siger Jørn Jespersen, kommissionsformand, over for Altinget | Fødevarer.

"Vi overvejer i øjeblikket, hvordan grupperne skal organiseres, og hvad de hver især skal fokusere på. Målet er, at de skal belyse de områder, hvor der enten mangler viden, eller hvor vi skal have afklaret faglige diskussioner. Kommissionen skal jo ikke genopfinde dybe tallerkener, men derimod præsentere saglig viden," siger Jørn Jespersen, der vil tage det op med de 12 kommissionsmedlemmer på det første møde i begyndelsen af april.

Løse ideer på tegnebrættet
Ifølge Altinget | Fødevarers oplysninger overvejer man at etablere fire arbejdsgrupper, som skal fokusere på henholdsvis økonomi, natur og miljø, klima og markedsmuligheder.

Jørn Jespersen bekræfter, at han har gjort sig tanker i de retninger, men understreger, at der kun er tale om foreløbige ideer.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00