Om Altinget Miljø

Altinget Miljø leverer nyheder, debat og baggrund om dansk miljøpolitik.

Altinget Miljø dækker miljøpolitik i bred forstand. Det betyder, at Altinget Miljø følger dansk og europæisk miljølovgivning - både når lovene forberedes, vedtages og implementeres.

Altinget Miljø skaber både rum for miljøpolitiske og miljøfaglige diskussioner. 

Konkret har Altinget Miljø fokus på en bred palet af politiske emner, f.eks. vandmiljø, vandplaner, grundvand, naturpolitik, planlægning i det åbne land, kystbeskyttelse og kemipolitik.

Altinget Miljø dækker miljøområdet især med udgangspunkt i de politiske diskussioner på Christiansborg. Men også lokale og regionale debatter bliver også prioriteret særligt med henblik på opgavefordeling mellem stat, kommune og region. 

Men da en væsentlig del af dansk miljøpolitik også har relation til EU og FN følges relevante udspil, forhandlinger og beslutninger fra udlandet også. 

Udgivelser
Altinget Miljø udkommer tre gange om ugen. Hver mandag udkommer Altinget Miljø med et overblik over den kommende uge på området. Tirsdag og fredag kommer et nyhedsbrev med nyheder, baggrund, debat og analyser om aktuelle politiske emner. 

Kontakt 
Hvis du har ideer eller input til interessante historier inden for miljøområdet, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Miljø, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Har du spørgsmål til dit abonnement så kontakt [email protected]

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Hjalte Kragesteen

Redaktør og journalist, Altinget Miljø og Altinget Maritim
cand.comm. i journalistik (Roskilde Uni.)

0:000:00