Om Altinget Miljø

OM OS: Altinget Miljø leverer nyheder, debat og baggrund om dansk miljøpolitik.

Placeholder image

Altinget Miljø dækker miljøpolitik i bred forstand. Det betyder, at Altinget Miljø følger dansk og europæisk miljølovgivning - både når lovene forberedes, vedtages og implementeres.

Altinget Miljø skaber både rum for miljøpolitiske og miljøfaglige diskussioner. 

Konkret har Altinget Miljø fokus på en bred palet af politiske emner, f.eks. vandmiljø, vandplaner, grundvand, naturpolitik, planlægning i det åbne land, kystbeskyttelse og kemipolitik.

Altinget Miljø dækker miljøområdet især med udgangspunkt i de politiske diskussioner på Christiansborg. Men også lokale og regionale debatter bliver også prioriteret særligt med henblik på opgavefordeling mellem stat, kommune og region. 

Men da en væsentlig del af dansk miljøpolitik også har relation til EU og FN følges relevante udspil, forhandlinger og beslutninger fra udlandet også. 

Udgivelser
Altinget Miljø udkommer alle hverdage. Hver mandag udkommer Altinget Miljø med et overblik over den kommende uge på området. Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kommer et nyhedsbrev med nyheder, baggrund, debat og analyser om aktuelle politiske emner. 

Kontakt 
Hvis du har ideer eller input til interessante historier inden for miljøområdet, er du velkommen til at kontakte redaktør Hjalte T. H. Kragesteen på hjalte@altinget.dk

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Digital, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.

Har du spørgsmål til dit abonnement så kontakt adm@altinget.dk

 


Politik har aldrig været vigtigere
Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser