Podcast om Brexit: Der er kort tid til deadline - og lang vej til mål

PARLAMENTET #102: Forhandlingerne om en handelsaftale med Storbritannien er tilbage på sporet, men hvis parterne skal nå i mål til tiden, skal der løses store knaster på kort tid. Rikke Albrechtsen opdaterer fra Bruxelles.

Abonner på Parlamentet i iTunes | Acast | Spotify

Efter EU-topmødet i sidste uge gik forhandlingerne om en handelsaftale med briterne på grund. Boris Johnson var ikke tilfreds med EU-ledernes udmelding om, at der var begrænset mulighed for kompromis, og at bolden lå på briternes banehalvdel.

Og sådan lå forhandlingerne stille indtil onsdag, men efter at EUs chefforhandler, Michel Barnier, fik filet kanterne lidt af den udmelding, så blødte Storbritanniens forhandlere op og inviterede EU tilbage til bordet.

Stod det virkelig så grelt til, som briterne gav udtryk for, eller er det hele bare taktik? Og er der overhovedet tid til den form for stilstand, hvis man skal nå i mål med en handelsaftale inden midten af november?

Lyt til det i denne komprimerede udgave af Altinget Parlamentet, hvor EU-redaktør Rikke Albrechtsen analyserer.

Abonner på Parlamentet i iTunes | Acast | Spotify

Forrige artikel Podcast om præsidentvalget: Er Demokraterne kommet over sin elitære tilgang? Podcast om præsidentvalget: Er Demokraterne kommet over sin elitære tilgang? Næste artikel Podcast med coronaoverlæge: Vaccinen er rykket et halvt år tættere på, end jeg forventede Podcast med coronaoverlæge: Vaccinen er rykket et halvt år tættere på, end jeg forventede