Dagens podcast: Kampen om de stressede danskere

AJOUR: Det trækker op til en arbejdsmiljøreform, der som noget af det vigtigste skal se på, hvad man kan gøre for at hjælpe de stadigt flere og mere stressede danskere. Men ikke alle parter er enige om, hvad og hvor meget der skal gøres.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Stress er for længst blevet en folkesygdom, og i den forstand er det kun naturligt, at stress også er blevet et vigtigt politisk emne.

Sådan har regeringen både nedsat et panel og et ekspertudvalg, der skal se på bekæmpelse af stress. Det kulminerer i de næste uger og måneder, hvor regeringens forslag til en arbejdsmiljøreform bliver lagt frem.

Men dermed er stress blevet en kampplads for forskellige interesser. Politikerne vil gerne gøre noget, men hvad kan de gøre? Hvad vil fagbevægelsen gerne have gjort? Og hvad siger arbejdsgiverne?

Redaktør på Altinget: arbejdsmarked er i podcaststudiet.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Forrige artikel Politisk Stuegang: Årets politiske sejr går til de praktiserende læger Politisk Stuegang: Årets politiske sejr går til de praktiserende læger Næste artikel Politisk Stuegang: Løkkes store reform Politisk Stuegang: Løkkes store reform
Overvismand: Ny velfærdslov bliver ingen paladsrevolution

Overvismand: Ny velfærdslov bliver ingen paladsrevolution

KØF: Formanden for Det Økonomiske Råd, professor Carl-Johan Dalgaard, forventer ikke, at en kommende velfærdslov vil gøre nogen større forskel for udviklingen af de offentlige udgifter. Men detaljerne kan få konsekvenser lokalt.