Ja tak til behandlingsgaranti – NU

DEBAT: Mere end fire måneder efter, at Lars Løkke Rasmussen lovede, at der var penge til spiseforstyrrede inden for en måned, så er fakta, at INGEN indtil dato har fået gavn af pengene, skriver forening til spiseforstyrrede. De ønsker politisk handling.

Vi er allerede yderst betænkelige ved, at Bent Hansen taler om, at garantien skal indfases over en årrække. Vi er så træt af politikernes tomme løfter, der hele tiden og så igen drukner i bøvl og administration.

Erna Poulsen
Formand for PS Landsforening, Pårørende til Spiseforstyrrede
Fakta
Formand for PS Landsforening, Pårørende til Spiseforstyrrede, afholder den 14. november 2006 konferencen "Koordinering, opkvalificering og kvalitet i indsatsen for spiseforstyrrelse" på Christiansborg.

Kilde: Altinget
Af Erna Poulsen
Formand for PS Landsforening, Pårørende til Spiseforstyrrede

PS LANDSFORENING kan med stor glæde og tilfredshed konstatere, at der er bred opbakning til forslaget om behandlingsgaranti for psykisk syge.

Vi har arbejdet målrettet siden sidste valg på at få politikerne til at indse, at vi her har en gruppe af borgere, som man behandler ganske uanstændigt med alt for lange ventelister til at komme i behandling og dernæst alt for ringe behandlingstilbud.

Vi bør ikke være tilfredse med behandlingsgaranti til anoreksi, bulimi og skizofreni. Men vi må stille os tilfreds med, at der dog bliver åbnet op for behandlingsgaranti til psykiske lidelser.

0:000:00