Om  
Olfred Hansen

Klinisk professor skal forske i strålebehandling

Olfred Hansen skal bidrage til forskning i strålebehandling af kræftsygdomme i et samarbejde med Onkologisk afdeling R, Odense Universitetshospital og Klinisk Institut på Syddansk Universitet.

Sara Ridder

Overlæge og ph.d. Olfred Hansen er blevet ansat som klinisk professor og skal arbejde med strålebehandling af kræftsygdomme i et samarbejde med Onkologisk afdeling R, Odense Universitetshospital og Klinisk Institut på Syddansk Universitet.

Olfred Hansen har forsket i strålebehandling af kræftsygdomme siden 1988 og har blandt andet arbejdet med at forbedre resultaterne af behandling af lungekræft i Danmark, og som professor vil han være med til at udvikle forskningen dels med hensyn til at gøre strålebehandling endnu mere effektiv, dels med hensyn til at helbrede kræft og gøre behandlingen mere skånsom.

”Vi er rigtig glade for med udnævnelsen af Olfred Hansen at kunne styrke kræftområdet yderligere. Der sker store fremskridt i kræftbehandlingen i disse år, så udviklingstempoet er højt. Vi ønsker ikke bare at kunne følge med, men at være forrest i udviklingen på en række områder,” udtaler Odense Universitets Hospitals direktør, Kim Brixen, i en pressemeddelelse fra Syddansk Universitet.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00