Podcast: Hvornår ved vi, hvilken af de skandinaviske strategier der er bedst?

AJOUR: Danmark og Norge har valgt én tilgang mod coronavirussen, Sverige en anden. Hvornår mener forskerne, at man kan give et svar på, hvilken af strategierne der har været bedst? Det spørgsmål kan besvares på flere måder.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Danmark og Norge har mere eller mindre indført de samme restriktioner, mens svenskerne har fået meget omtale for deres mindre restriktive tilgang.

Det er dog ikke, fordi svenskerne slet ikke har indført tiltag imod coronavirussen, men Sveriges skandinaviske naboer har forsøgt at tøjle virussen med en hårdere tilgang.

Sverige har flere døde, men er det stadig inden for det forventede? Og hvornår kan man overhovedet give et svar på, hvilken strategi der har været mest succesfuld?

Det er et af de spørgsmål, der bliver besvaret af Altinget-journalist Martin Mauricio i dagens Altinget Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Er hvert eneste corona-dødsfald en tragedie? Podcast: Er hvert eneste corona-dødsfald en tragedie? Næste artikel Podcast: I 2016 solgte Danmark en dyr vaccinefabrik – nu vil to støttepartier alligevel have en ny Podcast: I 2016 solgte Danmark en dyr vaccinefabrik – nu vil to støttepartier alligevel have en ny
Udsatte i København er massivt ramt af corona

Udsatte i København er massivt ramt af corona

OPRÅB: På et enkelt opholdssted for socialt udsatte er der over weekenden konstateret 26 smittede. Socialborgmester opfordrer regeringen til at huske de udsatte, når der fordeles vacciner.