Nyhedsbrev fra Aalborg Lufthavn

Dokumentation

Nyhedsbrev, d. 26-10-2006
Hej altinget.dk,

Charterrejser til Costa del Sol

Engang var Costa del Sol i Sydspanien ét af danskernes største charterrejsemål. I dag flyver vi derned med lavpris-rutefly, men charterrejsen til Solkysten lever stadig i bedste velgående hos Tjæreborg og Spies fra MyTravel.

De to charterselskaber får Costa del Sol på programmet fra Aalborg Lufthavn i sommeren 2007. Gæsterne flyver fra Aalborg til Malága med Sterlings rutefly, der går hver lørdag.

- Vi har altid haft charterrejser til Solkysten, og med Sterlings nye rute til Malága er det oplagt også at tilbyde det til nordjyderne, siger salgschef Kjeld Gadegaard, MyTravel.

Se Ferieguiden under Malága

Du modtager dette nyhedsbrev, da du har tilmeldt dig denne service på http://www.aal.dk. Ønsker du ikke længere at være tilmeldt Aalborg Lufthavn a.m.b.a s nyhedsservice, så send venligst en email til [email protected], eller klik dig ind på http://www.aal.dk og indtast din email-adresse samt sæt markering i feltet "Frameld".

Bemærk: Dette nyhed sbrev kan ikke besvares. Deres henvendelse ved at besvare dette nyhedsbrev vil derfor ikke blive læst.


Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00