Schmidt: Sådan ser mit efterår ud

INTERVIEW: Transportministeren har cykler, luftfart og havne på tegnebrættet i efteråret. Og ønsker man sig mere, så må man bakke op om regeringens planer om at øge det økonomiske råderum, siger Hans Christian Schmidt.

”Uanset om det er borgmestre eller erhvervsliv, der har krævet en masse projekter af mig det seneste år, så er man nødt til at være der med opbakning nu. Det er alvorens time,” siger Hans Christian Schmidt.
”Uanset om det er borgmestre eller erhvervsliv, der har krævet en masse projekter af mig det seneste år, så er man nødt til at være der med opbakning nu. Det er alvorens time,” siger Hans Christian Schmidt.Foto: Jens Honoré
Hjalte T. H. Kragesteen

I en hovedstad bør man kunne gøre det bedre end DOT.

Hans Christian Schmidt (V)
Transportminister

Temperaturen har omkring den københavnske slotsholm passeret den gode side af 20 grader, og transportminister Hans Christian Schmidt (V) er trukket i en kortærmet skjorte.

Han har budt Altinget på frokost i Transportministeriet til en snak om efterårets transportpolitiske program.

Ministeren lægger over en solid omgang smørrebrød ud med en form for status. Der lå godt nok mange opgaver fra den tidligere regering, begynder han. Takstharmonisering og postområdet har han med egne ord fået styr på.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00