Velfærdsoverblikket: Sundhedsstyrelsen præsenterer anbefalinger for psykiatrien og høring i Folketinget om arbejdskraft

Denne uge byder både på en konference om indsatser for mennesker med psykiske sygdomme, en høring om fremtidens mangel på arbejdskraft og behandlingen af en række beslutningsforslag om alt fra borgmestres og regionsformænds ekstraindtægter til familielæger. Få det velfærdspolitiske overblik her.

Folketingets Beskæftigelsesudvalg har kaldt beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) i samråd om forældelsesfrister i sager om asbest.
Folketingets Beskæftigelsesudvalg har kaldt beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) i samråd om forældelsesfrister i sager om asbest.Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Laura Bejder Jensen

Velkommen til ugens velfærdsoverblik.

Mandag afholder Sundhedsstyrelsen en konference om indsatser for mennesker med psykiske sygdomme. Konferencen sker i forlængelse af, at styrelsen torsdag i sidste uge præsenterede 37 anbefalinger til forbedringer af psykiatrien. Konferencen og opfølgninger på anbefalingerne kommer formentlig til at fylde en del i den kommende uge. 

Der er godt gang i det politiske arbejde på Christiansborg. I ugens løb bliver der afholdt høringer om både udligningssystemets konsekvenser på det specialiserede socialområde og omfanget af og løsninger på manglen på arbejdskraft i fremtiden.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00