Om Altinget: udvikling

OM OS: Altinget: udvikling leverer nyheder, baggrund og debat om dansk udviklingspolitik.

Altinget: udvikling sætter med nyheder, baggrund, interviews, portrætter og analyser fokus på dansk udviklingspolitik.

Altinget: udvikling vil stå for en kontinuerlig dækning af dansk udviklingspolitik og gennem kritisk og uvildig journalistik oplyse om de politiske beslutninger og processer, der vedrører tildeling og prioritering af den danske udviklingsbistand. Samtidig følger Altinget: udvikling de danske udviklings- og nødhjælpsorganisationer samt andre professionelle aktører inden for udviklingsområdet tæt.

Indholdet på Altinget: udvikling har baggrund i Danmarks engagement i danske prioritetslande og øvrige udviklingslande. Herunder også dansk deltagelse i og fordeling af bistandsmidler gennem internationale organer som EU og FN.

Udgivelser
Altinget: udvikling udkommer hver mandag med overblik over den kommende uge og hver onsdag udsendes nyhedsbrev med aktuelle analyser, nyheder, baggrund, interviews og portrætter. Fredag sendes et debatnyhedsbrev om aktuelle udviklingspolitiske emner. 

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Har du spørgsmål til dit abonnement, så kontakt adm@altinget.dk

Følg Altinget: udvikling på Twitter: @AltingetUdv

Annoncer
NICHEHUSET
Ny Kongensgade 10
1472 København K 

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk 
www.nichehuset.dk/altinget 

Josephine Fock stopper i Dansk Flygtningehjælp

Josephine Fock stopper i Dansk Flygtningehjælp

FARVEL: Efter kun et år stopper Josephine Fock som direktør for integrationsafdelingen i Dansk Flygtningehjælp. Stillingen har ændret sig for meget til, at jeg kan se mig selv i den, siger hun.