Om  
Peter Horne Zartsdahl

Ingeniører Uden Grænser henter ny generalsekretær

Peter Horne Zartsdahl er ny generalsekretær i Ingeniører Uden Grænser. 

Sigurd Lilmose Bech

Ingeniører Uden Grænser har valgt Peter Horne Zartsdahl som ny generalsekretær. 

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse

Peter Horne Zartsdahl kommer fra en fireårig udstationering for Udenrigsministeriet, hvor han ledte en international rådgiverstab i Nairobi med projekter i ti lande på Afrikas Horn.

Læs også

Tidligere har Peter været ansat for FN i Sydsudan, med ansvar for national koordination af civil assistance, og som forsker i EU’s fælles udenrigs- og sikkerhedspolitik i Afrika.

”Med et indgående kendskab til internationalt udviklingsarbejde, teknisk kapacitetsopbygning og rådgivning, er Peter en kæmpe gevinst for IUG. Vi har et stærkt fundament, men vil gerne eksekvere endnu mere på vores strategi," udtaler næstformand for Ingeniører Uden Grænser, Erland Stubkjær Christensen. 

Ingeniører Uden Grænser er en teknisk-humanitær organisation af frivillige og medlemmer med tekniske kompetencer, der leverer humanitær hjælp i det globale syd. Organisationen blev oprettet i Danmark i 2001. 

Den nye generalsekretær er uddannet i global politik fra Roskilde Universitet og har en kandidat i afrikastudier fra Københavns Universitet.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Horne Zartsdahl

Generalsekretær, Ingeniører Uden Grænser henter
global politik, Roskilde Universitet, kandidat i afrikastudier, Københavns Universitet

0:000:00