VALGRESULTAT

Jeppe Sørensen fik 140 stemmer i Kalundborg

Jeppe Sørensen fra Kalundborg i Kalundborg Kommune fik 140 personlige stemmer ved kommunalvalget 2021, hvor han var opstillet for Radikale. Det rækker til en placering som partiets førstesuppleant i Kalundborg Kommune. Radikales ene mandat i Kalundborg gik til Hans Munk.


Ved fem af kommunens 18 afstemningssteder opnåede Jeppe Sørensen flere personlige stemmer end Radikales øvrige kandidater. Kun i Sejerø og Reersø modtog han ingen personlige stemmer.


Mere end hver femte af partiets personlige stemmer
Radikale fik 3,4 % af stemmerne i Kalundborg, 0,6 procentpoint mindre end ved 2017-valget og 2,1 procentpoint mindre end på landsplan. 78 % af partiets stemmer i kommunen blev afgivet personligt på de ni opstillede kandidater, heraf gik 21 % til Jeppe Sørensen.

Derfor stiller jeg op til kommunalvalget

Jeg brænder for at udvikle Kalundborg Kommune som et sted, hvor der sker noget og som man vil flytte til. Jeg prøvede at være valgt fra 2013 til 2017 og synes ser er fedt. Man kan virkeligt gøre en forskel som folkevalgt, hvis man vil arbejde for det. Lige nu ser jeg et kæmpe behov for at vi gør noget for børnene og for klimaet.

Politiske mærkesager

Vores børn

Hvis vi for alvor vil bosætning samt have mindre sociale udfordringer i denne kommune, så skal vi have styr på normeringerne i dagtilbudene og vi skal have løftet vores folkeskoler. Vores folkeskoler skal løftes fra at være i den nederste 1/3 del til at være i den bedste 1/3 del i landet

Klima og natur

Kalundborg Kommune skal bære 100 % CO2 neutral i den kommende periode. Vi skal også passe bedre på naturen med en indsats for mere vild natur og helt stop for brug af sprøjtemidler.

kultur

Kultur og idrætslivet skal løftes i kommunen da det kan gøre en forskel og bosætningen og mængden af liv i kommunen. Det understøtter også livskvaliteten for borgerne og på den måde også vores alle sammens sundhed.

Hvad er din vision for din kommune?

Jeg er glad for vores smukke kommune med den driftige havn og visionære symbiose. Men det er tid til at vi tør satse på børnene, klimaet og kulturen. Hvis vi for alvor vil bosætning i denne kommune, så skal vi have styr på normeringerne i dagtilbudene og have løftet vores folkeskoler. Vores folkeskoler skal løftes fra at være i den nederste 1/3 del til at være i den bedste 1/3 del af landets

Hvem ønsker du som borgmester i din kommune?

Martin Damm

I hvilke udvalg i kommunen ønsker du at repræsentere dit parti?

Børn/Skole

Altinget spørger

Hvem er dit politiske forbillede?

Jeppe Sørensen

Magrethe Vestager

Hvem er din favorit musikartist/band

Jeppe Sørensen

Lucas Graham

Hvad er din favoritfilm

Jeppe Sørensen

Ringenes Herre

Hvem er din favoritforfatter

Jeppe Sørensen

Bent Haller

Hvad er dit favorit TV-program

Jeppe Sørensen

Alle imod en

Hvad er din favorit radioprogram/podcast

Jeppe Sørensen

Orientering på P1

Hvad er din favoritsport

Jeppe Sørensen

Roning

Hvad er din favorit rejsedestination

Jeppe Sørensen

Danmark