Dagbog fra COP28: Det er som at være til Roskildefestival, men den store stjerne udebliver 

Under hele klimatopmødet vil vi arbejde på at minde beslutningstagerne om, at ungdommens stemme er afgørende i klimaforhandlingerne, skriver Lise Coermann Nygaard og Marcus Taulborg, der deltager i COP28 som ungdomsdelegater. Læs deres dagbog fra Dubai her. 

De to ungdomsdelegerede følger hver et af de 20 forhandlingsspor. Marcus Taulborg følger Tab & Skader-forhandlingerne, mens Lise Coermann Nygaard dykker ned i klimafinansiering. Her er det Marcus Taulborg ved et side-event. I løbet af COP28 bringer Altinget deres dagbog.  
De to ungdomsdelegerede følger hver et af de 20 forhandlingsspor. Marcus Taulborg følger Tab & Skader-forhandlingerne, mens Lise Coermann Nygaard dykker ned i klimafinansiering. Her er det Marcus Taulborg ved et side-event. I løbet af COP28 bringer Altinget deres dagbog.  Foto: Lise Coermann Nygaard og Marcus Taulborg

 

Dagbogen opdateres løbende fra toppen. Start fra bunden for at læse dagbogen fra begyndelsen.

I dag hænger spændingen endnu mere tungt i luften her ved COP28 i Dubai. Vi venter stadig på den afgørende tekst, der vil definere resultatet af årets COP. Stemningen er en blanding af nervøs forventning, frustration og håb.

Altinget logoVerdensmål
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget verdensmål kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00