Udkast over bekendtgørelse om hjælp til anskaffelse af hjælpemidler og forbrugsgoder efter serviceloven og udkast til vejledning om ændring af vejledning om hjælpemidler, biler, boligindretning mv.

Social- og Indenrigsministeriet fremsender hermed udkast til ovennævnte bekendtgørelse og ændringsvejledning til høring.

De foreslåede ændringer relaterer sig til reglerne om støtte til briller og kontaktlinser som hjælpemidler.

For så vidt angår udkastet til ny bekendtgørelse er der derfor alene foretaget indholdsmæssige ændringer i bilag 2 om indikationer for hjælp til briller og kontaktlinser. De øvrige ændringer i bekendtgørelsesudkastet er af teknisk karakter og omhandler opskrivning af forskellige beløb til 2016-priser og en ændret ikrafttrædelsesbestemmelse.

I udkastet til ændringsvejledning er der hovedsageligt foretaget ændringer i punkt 99, der indeholder en uddybende beskrivelse af indikationerne for hjælp til briller og kontaktlinser i bekendtgørelsens bilag 2.

Den nugældende bekendtgørelse om hjælp til anskaffelse af hjælpemidler og forbrugsgoder efter serviceloven, som har nr. 1432 af 23. december 2012, og den nugældende vejledning om hjælpemidler, biler, boligindretning mv., som har nr. 7 af 15. februar 2011, kan ses på www.retsinfo.dk.

Social- og Indenrigsministeriet skal anmode om eventuelle bemærkninger senest fredag den 20. maj 2016 til [email protected].

Myndighed: Social- og Indenrigsministeriet
Type: Bekendtgørelser
Høringsfrist: 20-05-2016
Status: Igang


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget