Udkast til rapport om internetbaserede indholdstjenester (OTT-tjenester)

Udkast til rapport om internetbaserede indholdstjenester (OTT-tjenester) udarbejdet af Erhvervsstyrelsen.

Rapporten er udarbejdet på baggrund af, at aftaleparterne om Vækstplan for digitalisering i Danmark i 2015 besluttede, at:

..”det skal undersøges, hvilken indflydelse de internetbaserede indholdstjenester vil få for udviklingen og konkurrencen i telesektoren og behov for ændringer af den fremadrettede regulering af teleområdet. Arbejdet skal også indgå i EU’s kommende eftersyn af EU-reglerne på teleområdet.”

Rapport undersøger derfor:

• I hvor høj grad danskerne har taget OTT-tjenester til sig (kapitel 3)?
• Hvordan distributionen og værdiskabelsen har ændret sig med OTT-tjenesterne (kapitel 4)?
• Hvordan virksomhederne agerer i forhold til udviklingen (kapitel 5)?
• Hvilken regulering, der knytter sig til traditionelle tjenester og OTT-tjenester (kapitel 6)?

Rapporten giver på den baggrund indsigt i, hvordan virksomheder generelt agerer på markeder under opbrud, herunder hvordan OTT-tjenester påvirker udviklingen og konkurrencen i telesektoren. Denne indsigt styrker det offentliges vidensgrundlag i forhold til digitaliseringsindsatsen over for erhvervslivet generelt og specifikt i forbindelse med eftersynet af EU-reglerne på teleområdet.

Eventuelle bemærkninger til rapporten bedes sendt senest 6. oktober 2016 til Stig Nielsen ([email protected]) og Christina Toft Michelsen ([email protected]).

Efterfølgende vil eventuelle faktuelle fejl blive korrigeret, mens øvrige synspunkter forventes at indgå som et bilag til rapporten.

Myndighed: Erhvervsstyrelsen
Type: Standard
Høringsfrist: 06-10-2016
Status: Igang


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget