Høring over bekendtgørelse om frivillig dyrevelfærdsmærkningsordning og bekendtgørelse om autorisation og registrering af fødevarevirksomheder m.v.

Med bekendtgørelsen om frivillig dyrevelfærdsmærkningsordning er det hensigten, at ordningen udvides til at omfatte tilberedt kød og kødprodukter indeholdende udelukkende eller primært svinekød således, at disse produkter fremover kan mærkes efter de under ordningen angivne betingelser.

Bekendtgørelse om autorisation og registrering af fødevarevirksomheder m.v. indeholder udelukkende konsekvensændringer som følge af ovenstående ændring.

Fødevarestyrelsen skal bede om, at eventuelle bemærkninger til bekendtgørelserne er styrelsen i hænde senest den 14. august 2017.

Bemærkninger til bekendtgørelse om frivillig dyrevelfærdsmærkningsordning bedes sendt til [email protected] med angivelse af j.nr.: 2017-34-31-00329.

Bemærkninger til bekendtgørelse om autorisation og registrering af fødevarevirksomheder m.v. bedes sendt til [email protected] med angivelse af j.nr.: 2017-28-31-00330.


Myndighed: Fødevarestyrelsen
Type: Bekendtgørelser
Høringsfrist: 14-08-2017
Status: Igang


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget