Søren Kryhlmand: Man skal ikke kun tale om ledelse, men også rent faktisk lede sine medarbejdere

Departementschef Søren Kryhlmand har gjort de første spæde tanker om, hvilke budskaber han vil sende afsted som ny ledelsesambassadør, der handler om ledelse i praksis, diversitet og klar kommunikation. Og så ser han en vigtig lære fra corona om at sætte fagligheden mere fri. 

Søren Kryhlmand blev udpeget som ny ambassadør for ledelse i den offentlige sektor i marts 2021. De to forhenværende ledelsesambassadører kom fra henholdsvis den regionale og kommunale sektor.
Søren Kryhlmand blev udpeget som ny ambassadør for ledelse i den offentlige sektor i marts 2021. De to forhenværende ledelsesambassadører kom fra henholdsvis den regionale og kommunale sektor.Foto: Rune Johansen
Sine Riis Lund

Gode ledere formes i praksis, ikke af lederkurser. 

Det er et af de budskaber, Søren Kryhlmand, ønsker at slå på det kommende år, efter han i marts i år har overtaget stafetten som ledelsesambassadør for det offentlige. 

Lige nu har Beskæftigelsesministeriets departementschef tre overskrifter i hovedet, der foruden pointen om ledelse udøvet i praksis handler om at levere klar kommunikation og skabe diversitet i ledelses- og medarbejderteams. 

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00