Niels Flemming Hansen
 svarer 
Peter Hummelgaard

K: Skal Færdselsstyrelsen orienteres ved fornyelse af alternative landsdækkende kollektive overenskomster for chauffører?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 185, Spørgsmål 29

Er ministeren enig i, at når der sker fornyelse af alternative landsdækkende kollektive overenskomster for chauffører, der er godkendt af Færdselsstyrelsen, er parterne pligtig til at orientere Færdselsstyrelsen, samt at styrelsen herefter selvstændigt kan vurdere om overenskomsten lever op til bestemmelsen i § 6 stk. 3.

Svar fra tirsdag den 26. maj 2020
Hummelgaard: Når parterne har indgået en ny kollektiv overenskomst for chauffører, skal de henvende sig til Færdselsstyrelsen

”Er ministeren enig i, at når der sker fornyelse af alternative landsdækkende kollektive overenskomster for chauffører, der er godkendt af Færdselsstyrelsen, er parterne pligtig til at orientere Færdselsstyrelsen, samt at styrelsen herefter selvstændigt kan vurdere om overenskomsten lever op til bestemmelsen i § 6 stk.

3.

Svar:

Jeg skal henvise til svaret på spørgsmål 28. 26. maj 2020 J.nr.

2020 - 371

0:000:00