Hans Andersen
 svarer 
Peter Hummelgaard

Hans Andersen (V) spørger beskæftigelsesministeren, Peter Hummelgaard, om at inden iværksættelse af administrationsgrundlag, vil det administrative grundlag blive forelagt aftalepartierne med henblik på en politisk drøftelse heraf

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 185, Spørgsmål 34
Vil ministeren bekræfte, at inden iværksættelse af administrationsgrundlag, jf. svaret på spørgsmål 7H, vil det administrative grundlag blive forelagt aftalepartierne med henblik på en politisk drøftelse heraf?

Svar fra lørdag den 30. maj 2020
” Vil ministeren bekræfte, at inden iværksættelse af administrationsgrundlag, jf. svaret på spørgsmål 7H, vil det administrative grundlag blive forelagt aftalepartierne med henblik på en politisk drøftelse heraf?” Svar:

Jeg har til brug for besvarelsen af spørgsmålet indhentet bidrag fra Transport- og Boligministeriet, der oplyser følgende:

”Transportog Boligministeriet skal bekræfte, at aftalepartierne vil blive inviteret til en gennemgang af Færdselsstyrelsens administrationsgrundlag inden lovforslagets og administrationsgrundlagets ikrafttræden.” 30. maj 2020 J.nr.

2020 - 371
0:000:00