Ajour: Kampen om en Kattegatbro

PODCAST: Før påske blev det meldt ud, at en ny bro over Kattegat potentielt kunne stå klar inden 2030. Helt så hurtigt kommer det dog ikke til at gå, og nu er broen blevet til et rigtigt valgargument. Transportredaktør Kim Rosenkilde forklarer i dagens udsendelse.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

En Kattegatbro blev pludselig et hedt emne i påsken, da transportministeren, flankeret af de blå transportordførere, præsenterede en ny løsning, hvor projektet blev meget billigere.

Men der er mange undersøgelser endnu, før der bliver truffet en beslutning om, hvorvidt vi skal have en Kattegatbro eller ej.

Det er samtidig stadig et åbent spørgsmål, om broen kan blive med mulighed for at køre over med tog – som den røde blok vil have – eller om det udelukkende bliver en bro til biler, som de blå vil have.

Torsdag var der samråd om den sag, der meget vel kan blive et hedt emne under næste valgkamp. Bliv klædt på i dagens Altinget: ajour, hvor transportredaktør Kim Rosenkilde er gæst.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Forrige artikel Ajour: Mette Frederiksens første test som den samlende leder Ajour: Mette Frederiksens første test som den samlende leder Næste artikel Lyt til Søren Hoves analyse: Den grumsede økonomiske krystalkugle Lyt til Søren Hoves analyse: Den grumsede økonomiske krystalkugle