Dagens podcast: Klimafreden er snart forbi for det danske landbrug

AJOUR: Landbruget har indset, at tiden er inde til grøn omstilling, og med hjælp fra Danmarks Naturfredningsforening vil de nu gøre landbruget grønnere. Hør om den historie i dagens udgave af Altinget: ajour.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Det danske landbrug har – langtfra – formået at leve op til de reduktioner, som landbrugspakken ellers stillede i udsigt.

Den opdatering blev mødt med sure miner fra både venner og fjender af landbruget, og nu indser de danske bønder i højere grad, hvorfor det grønne skal i fokus.

Samtidig har Danmarks Naturfredningsforenings præsident, Maria Reumert Gjerding, rakt hånden ud til landbruget, så de og Landbrug & Fødevarer nu har indgået et partnerskab.

Men hvad skal der til for reelt at ændre på landbrugets gasudledning? Det spørger Altinget: ajour om i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Når danskernes milliardgæld bliver et problem Dagens podcast: Når danskernes milliardgæld bliver et problem Næste artikel Dagens podcast: Socialdemokratiets støttepartier rasler kraftigt med sablen over Sjælsmark Dagens podcast: Socialdemokratiets støttepartier rasler kraftigt med sablen over Sjælsmark