Dagens podcast: Kommer de politiske embedsmænd med Mette Frederiksen?

AJOUR: Mette Frederiksen har fra tid til anden luftet muligheden for at ændre på de interne forhold i ministerierne. Men hvad er fordelene og ulemperne ved de politiske og de neutrale embedsmænd? Det ser Altinget: ajour på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Hvis Mette Frederiksen kan finde opbakning til sit projekt blandt støttepartierne, kan hun sætte sig i stolen i Statsministeriet.

Hun har tidligere luftet at styrke dét ministerium, men Socialdemokratiets formand har også ærgret sig over, at de nuværende embedsmænd mangler at kunne være kritiske over for den stat, vi har bygget op, at der mangler politisk innovation, og at begrebet om neutrale embedsmænd er et fatamorgana

Men hvad er egentlig fordelene og ulemperne ved henholdsvis de politiske og de neutrale embedsmænd?

Det har Altinget: ajour set nærmere på i dagens udsendelse.

Gæst er Susanne Hegelund fra det strategiske kommunikationsbureau Hegelund & Mose.

Abonner via iTunes her |
Find os i Spotify her |
RSS-feed her

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Thorning går bag kulissen i dramaet om EU’s topjob Ugens EU-podcast: Thorning går bag kulissen i dramaet om EU’s topjob Næste artikel Dagens podcast: DF er begyndt arbejdet med at finde tilbage til vælgerne Dagens podcast: DF er begyndt arbejdet med at finde tilbage til vælgerne
Hvem stemmer på Radikale? Her er partiets kernevælger

Hvem stemmer på Radikale? Her er partiets kernevælger

VÆLGERPROFIL: Er Radikales vælgere unge eller gamle? Og hvilken uddannelsesbaggrund er mest udbredt blandt partiets vælgere? Altinget ser nærmere på den typiske R-vælger på dagen for partiets landsmøde.