Dagens podcast: Lobbyindsatsen har kørt på fuldt blus både før og efter valget

AJOUR: Store organisationer gør, hvad de kan, for at få lige præcis deres formulering med i regeringsgrundlaget, som lige nu bliver forhandlet. Altinget: ajour sætter fokus på betydningen af dokumentet i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

I 2001 fik Danmarks Idrætsforbund skrevet et afsnit ind i regeringsgrundlaget, fordi Brian Mikkelsen var i tæt kontakt med forbundet og enig i mange af deres betragtninger.

Det fortæller den tidligere kulturminister, der også har været minister for økonomi, erhverv og justits, i dagens podcast.

Det er i det hele taget af stor betydning for organisationerne, hvad der kommer til at stå i regeringsgrundlaget, og derfor har nogle også forberedt indsatsen lang tid i forvejen – til begge udfald af valget.

I dagens podcast kan du møde administrerende direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, og generalsekretær i Red Barnet, Johanne Schmidt-Nielsen, der begge tidligere har en fortid i Folketinget og deler ud af deres viden om regeringsgrundlagets betydning.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Borgmesterposten bliver alligevel ikke delt op i Slagelse Dagens podcast: Borgmesterposten bliver alligevel ikke delt op i Slagelse Næste artikel Dagens podcast: Løkkes bog i valgkampen var et bemærkelsesværdigt kampagnetræk Dagens podcast: Løkkes bog i valgkampen var et bemærkelsesværdigt kampagnetræk
Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

Rigsretten punkterer Løkkes drøm om den magiske midte

ANALYSE: Med sit nej til en rigsretssag har den nye LLR-bevægelse for første gang meldt ud om konkret politik. Den placerede sig et andet sted end alle andre midterpartier. Det er et varsel om hverdagens realiteter, hvis Løkkes nye folkebevægelse bliver til et parti.