Dagens podcast: Lobbyindsatsen har kørt på fuldt blus både før og efter valget

AJOUR: Store organisationer gør, hvad de kan, for at få lige præcis deres formulering med i regeringsgrundlaget, som lige nu bliver forhandlet. Altinget: ajour sætter fokus på betydningen af dokumentet i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

I 2001 fik Danmarks Idrætsforbund skrevet et afsnit ind i regeringsgrundlaget, fordi Brian Mikkelsen var i tæt kontakt med forbundet og enig i mange af deres betragtninger.

Det fortæller den tidligere kulturminister, der også har været minister for økonomi, erhverv og justits, i dagens podcast.

Det er i det hele taget af stor betydning for organisationerne, hvad der kommer til at stå i regeringsgrundlaget, og derfor har nogle også forberedt indsatsen lang tid i forvejen – til begge udfald af valget.

I dagens podcast kan du møde administrerende direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, og generalsekretær i Red Barnet, Johanne Schmidt-Nielsen, der begge tidligere har en fortid i Folketinget og deler ud af deres viden om regeringsgrundlagets betydning.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Borgmesterposten bliver alligevel ikke delt op i Slagelse Dagens podcast: Borgmesterposten bliver alligevel ikke delt op i Slagelse Næste artikel Dagens podcast: Løkkes bog i valgkampen var et bemærkelsesværdigt kampagnetræk Dagens podcast: Løkkes bog i valgkampen var et bemærkelsesværdigt kampagnetræk
Støttepartier kræver bedre ældrepleje på finansloven

Støttepartier kræver bedre ældrepleje på finansloven

ÆLDREVELFÆRD: Ældreområdet har indtil nu ligget lavt prioriteret hos regeringen, men mediestorm om dårlige forhold på plejehjem giver støttepartier blod på tanden forud for efterårets finanslovsforhandlinger.