Dagens podcast: Når V stopper med at skændes, får partiet svært ved at være i opposition

AJOUR: Hvor skidt står det til i Venstre efter den turbulente uge i partiet? Og hvordan skal Venstre egentlig agere som oppositionsparti, når folketingsmedlemmerne trækker i arbejdstøjet? Det ser Altinget: ajour nærmere på.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Det føg med beskyldninger og anklager, da Venstre holdt sommergruppemøde i sidste uge.

Hvor skidt står det til i Venstre efter den hæsblæsende uge? Hvilken betydning har uenighederne i det største parti i blå blok for resten af de borgerlige partier – og hvordan skal Venstre være i opposition til Socialdemokratiet, som de foreslog at gå i regering med ved folketingsvalget?

Det dykker Altinget: ajour ned i i dagens udsendelse, hvor magasinredaktør Esben Schjørring og Erik Holstein, politisk kommentator, er gæster.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Nu skal den nye regering tage det første skridt mod minimumsnormeringer Dagens podcast: Nu skal den nye regering tage det første skridt mod minimumsnormeringer Næste artikel Dagens podcast: Er den stigende professionalisering på det civile område skidt for frivilligheden? Dagens podcast: Er den stigende professionalisering på det civile område skidt for frivilligheden?
LA-leder: Venstre skal nok droppe sin valgkampsgimmick og finde hjem i blå blok

LA-leder: Venstre skal nok droppe sin valgkampsgimmick og finde hjem i blå blok

SOMMERGRUPPEMØDE: De borgerlige partier skal unde hinanden, at det går godt, og finde sammen i et fælles projekt. Det siger Liberal Alliances leder, Alex Vanopslagh, som opfordrer Venstre til at droppe det "pjat" med et SV-samarbejde. Og så lover han, at LA-gruppen vil stemme for at ophæve burkaforbuddet.