Om  
Inger Møller Nielsen
Flemming Tejmers

Danske Ældreråd genvælger lederduo

Der var genvalg på formands- og næstformandsposten til Inger Møller Nielsen og Flemming Tejmers ved Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde i Nyborg. 

Inge Møller Nielsen er genvalgt som formand for Dansk Ældreråd.<br>
Inge Møller Nielsen er genvalgt som formand for Dansk Ældreråd.
Foto: Dansk Ældreråd
Sebastian Vidkjær Stone

I Danske Ældreråd er der genvalg på de ledende poster. Inger Møller Nielsen er genvalgt som formand, og Flemming Tejmers er genvalgt som næstformand. 

Det oplyser Danske Ældreråd i en pressepressemeddelelse. 

Genvalget af lederduoen fandt sted på det pittoreske Hotel Nyborg Strand 3. maj, hvor Danske Ældreråd afholdte sit repræsentantskabsmøde med mere end 400 repræsentanter fra de i alt 98 ældreråd på tværs af landet. 

Inger Møller Nielsen, der til daglig er formand for Ældrerådet i Brønderslev Kommune, blev genvalgt som formand uden modkandidat. Hun har været formand siden 2021. 

"Vi kommer blandt andet til at arbejde for plejehjemsråd på alle plejehjem. Og vi kommer til at arbejde for, at frisættelse af ældreplejen har fokus på at sætte den enkelte ældre borger fri mere end den enkelte kommune," lyder det fra den genvalgte formand om ambitionerne for den kommende formandsperiode. 

Flemming Tejmers blev ligeledes genvalgt på næstformandsposten, hvor han skal flankere Inger Møller Nielsen. Flemming Tejmers arbejder i Seniorrådet i Vordingborg Kommune og har været næstformand siden 2021. 

Altinget logoÆldre
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget ældre kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00