Djøf udvider afdeling for public affairs

NAVNE: Djøf opruster deres afdeling for politik, presse og public affairs med tre nye profiler. 

Afdelingschef i Djøf Sigge Winther Nielsen opruster public affairs-afdelingen med tre nye profiler.
Afdelingschef i Djøf Sigge Winther Nielsen opruster public affairs-afdelingen med tre nye profiler.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Kanishka Dastageer

Djøf har ansat en ny mediechef i afdelingen for politik, presse og public affairs. I samme omgang har fagforbundet ansat en ny politisk chefrådgiver og en chefkonsulent. 

Det oplyser Djøf til Altinget. 

Den nye mediechef, Jakob Stig Jørgensen, får ansvaret for at koordinere Djøfs arbejde med presse og sociale medier. Han skal desuden udvikle fagforbundets nye kommunikationsstrategi. 

Erfaren kommunikatør
Jakob Stig Jørgensen kommer fra en stilling som strategisk rådgiver i konsulentfirmaet Ulveman & Børsting. Han er uddannet kandidat i journalistik og politik og administration fra Roskilde Universitet.

Med Djøfs nye strategi vil vi gerne åbne os endnu mere mod omverdenen og vise, at jurister, økonomer og andre samfundsvidenskabelige problemknusere er en del af løsningen. 

Sigge Winther Nielsen
Afdelingschef, Djøf

Djøfs nye mediechef har tidligere været ansat som souschef på Berlingskes politiske redaktion, redaktør for Berlingskes Politiko og som politisk journalist på Politiken. 

Han glæder sig til at blive en del af holdet, der skal markere Djøf i samfundsdebatten.

"Djøf er inde i en spændende udvikling, og med sin nye strategi har organisationen sat et tydeligt mål om aktivt at bidrage til udviklingen af et samfund med sammenhængskraft og demokratisk dialog. Det er et vigtigt arbejde. Det bliver en stor opgave og en spændende ny udfordring," udtaler Jakob Stig Jørgensen i pressemeddelelsen.

Afdelingschefen for politik, presse og public affairs, Sigge Winther Nielsen, ser frem til at formulere løsninger på udfordringer i både det private erhvervsliv og den offentlige sektor i samarbejde med den nye mediechef.  

”Med Djøfs nye strategi vil vi gerne åbne os endnu mere mod omverdenen og vise, at jurister, økonomer og andre samfundsvidenskabelige problemknusere er en del af løsningen. Derfor har vi sat flere projekter i gang. Jakob bliver altafgørende i, at disse og andre nye projekter lykkes – i både tale og handling. Jakob er en knalddygtig journalist og kommunikatør, der evner ordets magt i korte sætninger og det lange seje træk med strategisk kommunikation. Jeg er meget glad for at få ham med på holdet," udtaler Sigge Winther Nielsen i pressemeddelelsen. 

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00