Om  
Connie Yilmaz Jantzen

KFUKs Sociale Arbejde får ny landsformand

Connie Yilmaz Jantzen er ny formand i KFUKs Sociale Arbejde. Hun har igennem de sidste fire år været næstformand i organisationen.

Mikkel Bødker Olesen

KFUKs Sociale Arbejde har efter organisationens generalforsamling i lørdags valgt en ny landsformand, skriver organisationen i en pressemeddelelse. Valget faldt på Connie Yilmaz Jantzen, der igennem de foregående fire år har været næstformand i organisationen. Hun afløser Lisbeth Trinskjær på posten.

”Med Connie ved roret får KFUKs Sociale Arbejde en landsformand, der kan fortsætte den omfattende forandrings- og udviklingsproces, som organisationen med Lisbeth Trinskjær i spidsen har gennemgået de seneste år. Vi har i KFUKs Sociale Arbejde været så heldige, at meget markante og dygtige ledere har haft lyst til at påtage sig rollen som landsformand, og Connie fortsætter den tradition," siger generalsekretær i KFUKs Social Arbejde, Helle Jarlmose.

Connie Yilmaz har tidligere arbejdet som national chef i Folkekirkens Nødhjælp, afdelingsleder i Dansk Ungdoms Fællesråd og har derudover været frivillig leder og bestyrelsesmedlem i KFUM og KFUK, FDF og Kræftens Bekæmpelse.

Den nye formand er oprindeligt uddannet socialrådgiver.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Connie Yilmaz Jantzen

Forstander, Dansk KFUK i London, fhv. centerleder, Filadelfia,
Master i etik og værdier (Aarhus uni. 2014), socialrådgiver

0:000:00