L 29 (Miljø- og Fødevareministeriet)(Vedtaget)

Forslag til lov om ændring af landbrugsstøtteloven. (Obligatorisk digital kommunikation).

Forslaget bidrager til at opfylde mål i Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi 2016-2020. Et af målene i strategien er, at offentlige selvbetjeningsløsninger, hjemmesider og portaler løbende forbedres, så det bliver nemmere for borgere og virksomheder at få klaret deres ærinder, og servicen bliver mere målrettet den enkelte. Det følger også af strategien, at virksomheder og digitalt parate borgere fremover skal modtage al deres post fra offentlige myndigheder digitalt med visse undtagelser. Forslaget giver mulighed for at fastsætte regler om obligatorisk digital kommunikation, f.eks. i forbindelse med partshøring og afgørelse af sager om landbrugsstøtte. Der vil også kunne fastsættes regler om, at landbrugerne skal bruge bestemte it-systemer, herunder særlige portal- eller app-løsninger, elektroniske formularer, skemaer og lignende og særlige digitale formater m.v.

Lovforslag som fremsat

Lovforslag som vedtaget

Høringssvar


---
Denne artikel er lavet automatisk baseret på dokumenter fra Folketinget. Altinget tager forbehold for eventuelle fejl i teksten.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mogens Jensen

MF (S), næstformand for Socialdemokratiet, fhv. minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde
Fagbevægelsens lederuddannelse (LO-Skolen 1999)

0:000:00