L 66 (Kulturministeriet)(Vedtaget)

Forslag til lov om ændring af lov om Slots- og Kulturstyrelsens kontrol og tilsyn med covid-19-kompensationsordninger m.v. på Kulturministeriets område. (Udskydelse af solnedgangsklausul).

Med lovforslaget foreslås det at udskyde revisionen af loven til den 31. december 2024 ved at ændre solnedgangsklausulen i lov om Slots- og Kulturstyrelsens kontrol og tilsyn med covid-19-kompensationsordninger m.v. på Kulturministeriets område.

Baggrunden er, at det ikke vil være muligt for Slots- og Kulturstyrelsen at færdiggøre sagsbehandlingen af afrapporteringerne på covid-19-kompensationsordningerne m.v. inden udgangen af 2023, og der vil fortsat være behov for at udveksle oplysninger med andre myndigheder bl.a. for at kunne sikre, at tilskudsmodtagerne lever op til puljernes indtægtskrav m.v., og for at forhindre dobbeltkompensation. Endelig forventes det, at der vil være behov for udveksling af data i 2024 i forbindelse med klagesagsbehandling og eventuel genbehandling af sager og i forbindelse med eventuelle anlagte retssager.

Lovforslag som fremsat

Lovforslag som vedtaget

Høringssvar


---
Denne artikel er lavet automatisk baseret på dokumenter fra Folketinget. Altinget tager forbehold for eventuelle fejl i teksten.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jakob Engel-Schmidt

Kulturminister, MF (M)
officer af reserven (Kongens Artilleriregiment 2003), cand.merc. i international business (CBS 2010)

0:000:00