Podcast: Derfor er prisen skudt i vejret for to nye it-løsninger

AJOUR: 150 millioner kroner mere skal staten betale end budgetteret for de nye løsninger for digital post og for løsningen for at logge ind til det offentlige. Ajour ser nærmere på hvorfor.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Snart er det ikke længere e-Boks, der leverer løsningen til digital post for private, men i stedet Netcompany. Og snart skal vi ikke længere bruge NemID, men i stedet MitID.

Det står klart, efter at to udbud er blevet afgjort, hvor prisen efterfølgende er blevet højere, end der var budgetteret med i første omgang.

Altinget Ajour ser nærmere på, hvad der kommer til at ændre sig med de nye løsninger, og hvorfor prisen for de to udbud endte med at blive højere. Dagens gæst er digitalredaktør Chris Lehmann.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Søren Gade vil gerne være en ”lille sten” i Unionens store sko Ugens EU-podcast: Søren Gade vil gerne være en ”lille sten” i Unionens store sko Næste artikel Podcast: Færøerne er fanget midt imellem tre af verdens allerstørste spillere Podcast: Færøerne er fanget midt imellem tre af verdens allerstørste spillere